Doe mee met één van onze unieke events! | WereldOuders 

Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze programma's in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

Zuidas Businessride

 

Op vrijdag 2 september 2022 vindt een nieuwe editie plaats van de Zuidas Businessride. Een sportief begin van je weekend, samen met je collega's of individueel! De vijfde editie van de Zuidas Businessride bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer en wordt georganiseerd door WereldOuders, Eurest, Kras Sport en Reessjurts. Start en finish zijn op de Zuidas in Amsterdam. De opbrengsten gaan naar de projecten van WereldOuders in Latijns-Amerika.

Meer informatie over de Zuidas Businessride en inschrijven!

WereldOuders Gala

Het WereldOuders Gala is hét familie evenement van het jaar. Het is het eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen in de spotlight staan. De feestelijke tiende editie van het WereldOuders Gala in 2021, leverde een recordopbrengst op van €1.001.850,-. Dit jaar hopen we iedereen op zaterdag 5 november 2022 te verwelkomen op een nieuwe locatie: Studio 21 op het Mediapark in Hilversum. 

Meer informatie over het WereldOuders Gala!

Rotterdam Businessride

Rotterdam Businessride

Na het succes van de Zuidas Businessride in Amsterdam, organiseerde WereldOuders in 2019, samen met citizenM hotels en Reessjurts, de allereerste editie van de Rotterdam Businessride! De Rotterdam Businessride is een racefiets toertocht die bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer met na afloop een gezellige netwerkborrel. Een groot deel van het inschrijfgeld naar het huisjesproject van WereldOuders in Haïti!

Meer informatie over de Rotterdam Businessride!

WereldOuders Challenge

WereldOuders Challange

De WereldOuders Challenge is een spectaculaire mountainbiketocht van acht dagen in Guatemala. De tocht biedt een bijzondere combinatie van sportief bezig zijn en iets betekenen voor het goede doel. Tijdens de challenge fiets je tijdens de zes fietsdagen ruim 400 kilometer door de prachtige binnenlanden van Guatemala. Hierbij maak je kennis met een wereld die normaal voor toeristen verborgen blijft. Je logeert bij het programma van WereldOuders en ontmoet de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet. Het is een reis om nooit te vergeten. Voor vragen kunt u mailen naar monique@wereldouders.nl.

Meer informatie over de WereldOuders Challenge en inschrijven!

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top