Doe mee met één van onze unieke events! | WereldOuders 

Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze programma's in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

Zuidas Businessride

 

Door de huidige situatie rondom het coronavirus verplaatsen wij de Zuidas Businessride 2020 naar het najaar van 2020. Meer informatie en een nieuwe datum volgen. Voor vragen kunt u mailen naar monique@wereldouders.nl.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
De Zuidas Businessride is een racefiets toertocht, waarbij je samen met je collega's of individueel, sportief het weekend begint. De tocht bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer met start en finish op de Zuidas in Amsterdam. De toertocht wordt georganiseerd door WereldOuders, Eurest en Reessjurts. Een deel van het inschrijfgeld gaat dit jaar naar de Hotelschool van WereldOuders in Mexico.

Meer informatie over de Zuidas Businessride en inschrijvingen!

WereldOuders Challenge

WereldOuders Challange

Door de huidige situatie rondom het coronavirus hebben wij besloten om de WereldOuders Challenge 2020 te verplaatsen naar 2021. Meer informatie en nieuwe data volgen. Voor vragen kunt u mailen naar monique@wereldouders.nl.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
De WereldOuders Challenge is een spectaculaire mountainbiketocht van acht dagen in Guatemala. De tocht biedt een bijzondere combinatie van sportief bezig zijn en iets betekenen voor het goede doel. Tijdens de challenge fiets je tijdens de zes fietsdagen ruim 400 kilometer door de prachtige binnenlanden van Guatemala. Hierbij maak je kennis met een wereld die normaal voor toeristen verborgen blijft. Je logeert bij het programma van WereldOuders en ontmoet de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet. Het is een reis om nooit te vergeten!

Meer informatie over de WereldOuders Challenge en inschrijvingen!

WereldOuders Gala

Het WereldOuders Gala is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Op 2 november 2019 heeft het gala een recordopbrengst van € 654.450,- opgehaald.

Door de huidige situatie rondom het coronavirus hebben wij besloten dat het WereldOuders Gala dit jaar niet doorgaat.

Meer informatie over het WereldOuders Gala!

Rotterdam Businessride

Rotterdam Businessride

Na het succes van de Zuidas Businessride in Amsterdam, organiseerde WereldOuders op vrijdag 27 september 2019, samen met citizenM hotels en Reessjurts, de allereerste editie van de Rotterdam Businessride! De Rotterdam Businessride is een racefiets toertocht die bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer met na afloop een gezellige netwerkborrel. Een groot deel van het inschrijfgeld naar het huisjesproject van WereldOuders in Haïti!

Meer informatie over de Rotterdam Businessride!

Mountainbike Ride

Mountainbike Ride

Op zaterdag 16 november organiseerde WereldOuders, samen met Merida en Reessjurts, de Mountainbike Ride. Tijdens deze mountainbiketocht legden deelnemers de Zandenwoud route af. Deze route is 51 kilometer lang en gaat door de bosgebieden ten zuidwesten van Apeldoorn. Voorafgaand aan de tocht was er een presentatie over de WereldOuders Island Challenge 2020.

Meer informatie over de Mountainbike Ride!

Dam tot Damloop

 

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Met totaal 65.000 deelnemers, 250.000 toeschouwers en een ongeëvenaarde sfeer is het ieder jaar één grote happening! Ook dit jaar kun je met Team WereldOuders meelopen met de Dam tot Damloop of de Damloop by Night. Door mee te lopen onder de naam van WereldOuders zet je je in om kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een kans op een betere toekomst te geven! 

Meer informatie over de Dam tot Damloop!

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top