Doe mee met één van onze unieke events! | WereldOuders 

Evenementen

WereldOuders organiseert jaarlijks een aantal grootschalige evenementen om fondsen te werven voor de kinderen in onze programma's in Latijns-Amerika. Daarnaast sluiten wij ons aan bij reeds bestaande evenementen om geld op te halen voor het werk en de projecten van WereldOuders.

Wil jij je inzetten tijdens een WereldOuders evenement?

Zuidas Businessride

 

Nadat vorig jaar door de pandemie de Zuidas Businessride niet door kon gaan, vindt dit jaar op vrijdag 10 september een nieuwe editie plaats van deze racefiets toertocht. Een sportief begin van je weekend, samen met je collega's of individueel! De vierde editie van de Zuidas Businessride bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer en wordt georganiseerd door WereldOuders, Eurest, Kras Sport en Reessjurts. Start en finish zijn op de Zuidas in Amsterdam. Een deel van het inschrijfgeld gaat dit jaar naar de Hotelschool van WereldOuders in Mexico.

Meer informatie over de Zuidas Businessride en inschrijven!

WereldOuders Gala

Het WereldOuders Gala is hét familie evenement van het jaar. Het is het eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen in de spotlight staan. Afgelopen jaar kon door de coronapandemie het gala helaas (fysiek) niet doorgaan. Dit jaar hopen we iedereen op zaterdag 20 november weer te verwelkomen in Hotel van Oranje in Noordwijk, voor een nieuwe editie van het WereldOuders Gala. Het is de tiende editie van ons unieke familiegala en belooft daarom erg speciaal te worden!

Meer informatie over het WereldOuders Gala!

WereldOuders Challenge

WereldOuders Challange

De WereldOuders Challenge is een spectaculaire mountainbiketocht van acht dagen in Guatemala. De tocht biedt een bijzondere combinatie van sportief bezig zijn en iets betekenen voor het goede doel. Tijdens de challenge fiets je tijdens de zes fietsdagen ruim 400 kilometer door de prachtige binnenlanden van Guatemala. Hierbij maak je kennis met een wereld die normaal voor toeristen verborgen blijft. Je logeert bij het programma van WereldOuders en ontmoet de kinderen waar WereldOuders zich voor inzet. Het is een reis om nooit te vergeten. De WereldOuders Challenge vindt in 2022 weer plaats. Voor vragen kunt u mailen naar monique@wereldouders.nl.

Meer informatie over de WereldOuders Challenge en inschrijven!

Rotterdam Businessride

Rotterdam Businessride

Na het succes van de Zuidas Businessride in Amsterdam, organiseerde WereldOuders op vrijdag 27 september 2019, samen met citizenM hotels en Reessjurts, de allereerste editie van de Rotterdam Businessride! De Rotterdam Businessride is een racefiets toertocht die bestaat uit de afstanden 40, 60 en 80 kilometer met na afloop een gezellige netwerkborrel. Een groot deel van het inschrijfgeld naar het huisjesproject van WereldOuders in Haïti!

Meer informatie over de Rotterdam Businessride!

Mountainbike Ride

Mountainbike Ride

Op zaterdag 16 november organiseerde WereldOuders, samen met Merida en Reessjurts, de Mountainbike Ride. Tijdens deze mountainbiketocht legden deelnemers de Zandenwoud route af. Deze route is 51 kilometer lang en gaat door de bosgebieden ten zuidwesten van Apeldoorn. Voorafgaand aan de tocht was er een presentatie over de WereldOuders Island Challenge 2020.

Meer informatie over de Mountainbike Ride!

Dam tot Damloop

 

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Met totaal 65.000 deelnemers, 250.000 toeschouwers en een ongeëvenaarde sfeer is het ieder jaar één grote happening! Ook dit jaar kun je met Team WereldOuders meelopen met de Dam tot Damloop of de Damloop by Night. Door mee te lopen onder de naam van WereldOuders zet je je in om kwetsbare en thuisloze kinderen in Latijns-Amerika een kans op een betere toekomst te geven! 

Meer informatie over de Dam tot Damloop!

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top