SAMENWERKEN VOOR EEN GEMEENSCHAPPELIJK DOEL

WereldOuders streeft naar unieke partnerships, waarmee we écht een verschil maken.
Samen met jou ontwikkelen we een op maat gemaakt partnership gebaseerd op een gemeenschappelijk gedachtegoed.

Wilt jij meer weten over de verschillende mogelijkheden om WereldOuders te ondersteunen met jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Eline Hietbrink

HEB JE NOG EEN VRAAG?
IK HELP JE GRAAG VERDER!

Eline Hietbrink

035-62 64 578 Eline@wereldouders.nl

Wij zijn erg trots op onderstaande partners en sponsoren die helpen om onze ambitie waar te maken!

Better Care Network Nederland

WereldOuders is onderdeel van Better Care Network Netherlands (BCNN), een netwerk van organisaties die hulp bieden aan kinderen zonder adequate ouderlijke zorg in ontwikkelingslanden. Het doel van dit netwerk is om via samenwerking de hulp aan kinderen te verbeteren. Het VN Verdrag voor de Rechten van het Kind (1989) en Richtlijnen voor Alternatieve Zorg voor Kinderen (2009) zijn richtinggevend voor het werk van Better Care Network Netherlands.

Bekijk de website van Better Care Network Nederland

Crossmarkpictures

Crossmarkpictures is een videoproductiebedrijf dat al jaren verbonden is aan WereldOuders. Regelmatig reist Crossmark af naar onze programma’s om hier filmmateriaal te maken. Daarnaast verzorgt Crossmarkpictures sinds 2012 het audivisuele aspect van ons WereldOuders Gala. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking!

Bekijk de website van Crossmarkpictures

Coolfinity

Coolfinity ontwikkelt en produceert koelkasten voor gebruik in tropische landen waar de stroomvoorziening niet altijd even stabiel is. Deze ‘Coolfinity Coolers’ werken met een thermische batterij die zes uur opgeladen moet worden en vervolgens tot twee dagen lang producten, zonder elektriciteit, koel kunnen houden. Het bedrijf doneerde zes koelkasten voor onze projecten en ons St. Damien Kinderziekenhuis in Haïti. Hier zijn we erg dankbaar voor!

Bekijk de website van Coolfinity

Goede Doelen Nederland

WereldOuders is lid van Goede Doelen Nederland (voorheen VFI); de brancheorganisatie voor landelijk wervende goede doelen die hun leden ondersteunt met kennisoverdracht. De medewerkers van WereldOuders nemen deel aan workshops georganiseerd door Goede Doelen Nederland, gebruiken de website als kennisbron en maken gebruik van door Goede Doelen Nederland gesloten deals met derden.

Bekijk de website van Goede Doelen Nederland

Oleander Uitvaartzorg

In het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti worden vele kinderlevens gered, maar helaas overleven niet alle kinderen. De ouders van deze kinderen hebben vaak geen geld voor een waardige afscheidsceremonie. Oleander Uitvaartzorg steunt WereldOuders om elk kind een waardig afscheid te geven. Vanuit de gedachte dat een goede verliesverwerking begint met een goede uitvaart, doneert Oleander Uitvaartzorg voor elke uitvaart die wordt verzorgd in Nederland een bedrag van €25,00 aan het uitvaartproject van WereldOuders.

Bekijk de website van Oleander Uitvaartzorg

SEM Foundation

De SEM Foundation heeft als doel om maatschappelijke initiatieven te ondersteunen, die ten goede komen aan de bevolking van cacao producerende landen. Deze initiatieven kunnen liggen op het gebied van kinderen, educatie, openbare voorzieningen, gezondheidszorg, huisvesting en productiviteit. De SEM Foundation steunde de afgelopen jaren ons Daycare project in Guatemala en steunt sinds dit jaar het community center project in Peru.

Bekijk de website van de SEM foundation