START EEN ACTIE OP ONS ACTIEPLATFORM

Samen met klasgenoten, collega’s, teamleden of buren aan de slag om geld in te zamelen voor WereldOuders schept een band! Met jouw actie voor WereldOuders kunnen wij kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika weer een perspectief voor de toekomst bieden.

Alle acties, klein of groot, zijn belangrijk voor WereldOuders. Zamel lege flessen in, verkoop koekjes, houd een garage-sale of organiseer bijvoorbeeld een leuke sponsorloop of benefietavond. Wij denken graag mee over de actie en hebben genoeg ideeën om jouw actie succesvol te laten verlopen.

Indien je een specifiek project wilt steunen, kijken we graag samen welk concreet project goed past.

Online platform
Om het optimale resultaat uit jouw actie te halen, bieden wij je een online actieplatform aan waar je een eigen actiepagina kunt aanmaken. Door middel van handige functionaliteiten kun je jouw actie via social media delen met je vrienden en hen uitnodigen om jou te sponsoren.

Spreekbeurt- en werkstukkenpakket
WereldOuders heeft een pakket voor spreekbeurten en werkstukken op de basisschool (groep 6 tot en met 8). Dit pakket bevat een online document met alle informatie die jouw  kind nodig heeft voor een fantastische spreekbeurt of werkstuk over WereldOuders. Daarnaast bevat het pakket een zelf-in-te-vullen PowerPoint presentatie.

Download het informatiepakket

 

Download de Powerpoint presentatie

Kom jij in actie voor WereldOuders?

Naar inactievoorwereldouders.nl

HOE KAN JE NOG MEER HELPEN MET TIJD?