Kom in actie en bied kinderen een toekomst! | WereldOuders 

Kom in actie

Samen met klasgenoten, collega’s, teamleden of buren aan de slag om geld in te zamelen voor WereldOuders schept een band! Met jouw actie voor WereldOuders kunnen wij kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika weer een perspectief voor de toekomst bieden.

Alle acties, klein of groot, zijn belangrijk voor WereldOuders.  Zamel lege flessen in, verkoop koekjes, houd een garage-sale of organiseer bijvoorbeeld een leuke sponsorloop of benefietavond.  Wij denken graag mee over de actie en hebben genoeg ideeën om jouw actie succesvol te laten verlopen.

Indien je een specifiek project wilt steunen, kijken we graag samen welk concreet project goed past. 

Online platform

Om het optimale resultaat uit jouw actie te halen, bieden wij je een online actieplatform aan www.inactievoorwereldouders.nl. Hier kun je je eigen actiepagina aanmaken. Door middel van handige functionaliteiten kun je jouw actie via social media delen met je vrienden en hen uitnodigen om jou te sponsoren. 

Ontvang je graag een actiepakket? Neem dan contact op met Ninah Montesant via ninah@wereldouders.nl of 035 62 64578.

Lever een sportieve bijdrage!

Zuidas Businessride
Zuidas Businessride
Rotterdam Businessride
Rotterdam Businessride

Wil je niet zelf een actie starten, maar toch graag bijdragen aan het werk van WereldOuders? Sluit je daan aan bij Team WereldOuders bij één van onze sportieve evenementen. 
  

Actie- en scholenpakket

Als jij voor ons in actie komt dan helpen wij je uiteraard om alles goed te laten verlopen. Heb je behoefte aan aanvullende informatie of ontvang je graag promotiemateriaal. Dat kan!

Speciaal voor scholen heeft WereldOuders een scholenpakket ontwikkeld. Scholen die voor ons in actie komen ontvangen dit pakket waardoor de kinderen naast de leuke actie, ook de noodzaak van de actie leren kennen. Het scholenpakket is gelijk aan het spreekbeurten en werkstukkenpakket, wat hieronder te downloaden is. Onderdeel van het pakket is een presentatie van een van onze medewerkers bij jullie op school.

Ontvang je graag een scholenpakket of wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Ninah Montesant via ninah@wereldouders.nl of 035 62 64578.

Spreekbeurt- en werkstukkenpakket

WereldOuders heeft een pakket voor spreekbeurten en werkstukken op de basisschool (groep 6 tot en met 8). Dit pakket bevat een online document met alle informatie die uw kind nodig heeft voor een fantastische spreekbeurt of werkstuk over WereldOuders. Daarnaast bevat het pakket een zelf-in-te-vullen PowerPoint presentatie (zie hieronder).

Download het informatiepakket
Download de PowerPoint presentatie

Neem voor het ontvangen van een actiepakket (met posters, folders, magazines en stickers) en andere vragen contact op met Ninah via ninah@wereldouders.nl.

In actie voor WereldOuders met je bedrijf

Ook als bedrijf kun je in actie komen voor WereldOuders. Dit kun je doen in vele vormen. Wij denken graag met je mee welke actie bij jouw bedrijf past!

Wil je met je bedrijf een actie opstarten voor WereldOuders? Neem dan contact op met Ninah Montesant via ninah@wereldouders.nl of 035 62 64 578.

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top