10-jarig jubileum: samenwerking WereldOuders en Taco Mundo | WereldOuders

10-jarig jubileum: samenwerking WereldOuders en Taco Mundo

Het is ruim 10 jaar geleden dat WereldOuders een samenwerking aanging met Taco Mundo. Taco Mundo is dé landelijke formule van Mexicaanse bezorgrestaurants en geeft een verrassende draai aan traditionele Mexicaanse gerechten. Met haar 36 winkels is Taco Mundo marktleider in dit segment in Nederland. “Gezien de raakvlakken was de keus om tien jaar geleden een samenwerking aan te gaan met WereldOuders, snel gemaakt”,  vertelt Tom Filippini; oprichter van Taco Mundo.

Casa San Salvador
Taco Mundo steunt al jaren het programma van WereldOuders in Mexico (Casa San Salvador). In het project wonen op het moment meer dan 700 kinderen. Het doel van dit project is om zelfvoorzienend te worden en hier draagt Taco Mundo op verschillende manieren aan bij. “Wij vinden dat ieder opgroeiend kind toegang moet hebben tot een veilig thuis, goede voeding én onderwijs”, aldus Tom Filippini.

In de afgelopen jaren heeft Taco Mundo verschillende bijzondere projecten mogen opzetten en heeft het bedrijf met hulp van haar klanten mooie donaties gedaan aan Casa San Salvador. Zo heeft Taco Mundo in 2018 een donatie van € 5.000, - persoonlijk overhandigd aan het project van WereldOuders in Mexico en heeft Taco Mundo groots bijgedragen aan het samenstellen van voedselpakketten voor gezinnen in Mexico tijdens de coronapandemie. 

Help jij mee?
De tortilla staat in Mexico aan de basis van veel gerechten. De huidige tortillamachine in het programma in Mexico (Casa San Salvador) is aan vervanging toe. Daarom is het doel van Taco Mundo en WereldOuders om binnen een aantal weken een nieuwe machine te schenken. Hoe gaan we dit doen? Bij iedere bestelling via de website van Taco Mundo (www.tacomundo.nl) krijg je als klant de mogelijkheid om een donatie te doen voor dit mooie project. Deze donaties worden door Taco Mundo verdubbeld. Deze actie is net begonnen en de teller staat dankzij de gulheid van onze klanten al bijna op € 1.000. Lees meer op de site van Taco Mundo: www.tacomundo.com/goed-doel.

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top