Cocina Latina

Het kookboek voor de hele familie!

Met familie aan tafel gaan, is in Latijns-Amerika heel belangrijk. Het is de plek waar je thuis komt en er is altijd plaats voor meer mensen. Uit liefde voor Latijns-Amerika, die families en hun recepten is Cocina Latina ontstaan.

Een heerlijk kookboek voor de hele familie, uitgegeven door Bertram + de Leeuw Uitgevers en een culinaire reis door de projectlanden van WereldOuders: Mexico, Honduras, Haïti, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, de Dominicaanse Republiek, Peru en Bolivia. Cocina Latina is een boek om vaak uit te koken, voor vrienden en familie, met leuke weetjes en recepten voor de kinderen.

Liefdevolle Latijns-Amerikaanse recepten

Van ceviche tot tamales en van arroz con leche tot salsa’s. Het boek boordevol liefdevolle Latijns-Amerikaanse recepten is mede tot stand gekomen dankzij recepten van Héctor Olvera Lugo, chef eigenaar van restaurants Amoreto, Casa manzano en Fresh Cup in Cuernavaca in Mexico, Nina Bogaerts, chef eigenaar van Rosario Cocina Mexicana in Amsterdam, Katinka Lansink Dodero van cevicheceviche en het kookboek ‘Mi Casa Peru’ en Doris Wienk Sanchez geboren in Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek. Doris is de moeder van Rolf Sanchez (zanger en ambassadeur van WereldOuders).

Dankzij hun bijdragen is het een kleurrijk, persoonlijk en gevarieerd boek geworden. Met gerechten die uiteenlopen en in moeilijkheidsgraad van ‘beginner’ tot ‘bijna chef-kok’. Met de opbrengst ondersteunt WereldOuders de kinderen in haar projecten met goede en gezonde voeding.

Cocina Latina is een boek van 192 pagina’s, kost € 29,95 en is verkrijgbaar in diverse boekhandels en online via o.a. YouBeDo, Libris, Bol.com, Bruna en Bookspot. Een heerlijk boek voor de feestdagen of om cadeau te geven!