Coolfinity Coolers aangekomen in Haïti | WereldOuders

Coolfinity Coolers aangekomen in Haïti

Coolfinity Coolers Haïti WereldOuders

De zes koelkasten, gedoneerd door het Amstelveense bedrijf Coolfinity, zijn aangekomen in Haïti. Deze ‘Coolfinity Coolers’ worden geplaatst in de verschillende programma's en in het St. Damien Kinderziekenhuis van WereldOuders. Zo zijn de kinderen en het personeel altijd verzekerd van vers eten en drinken.

“In deze moeilijke tijden hebben wij ook een sociale rol te vervullen. (..) Daarom hebben wij besloten zes koelkasten aan WereldOuders te doneren. Dit is wat wij nu kunnen doen”, zegt directeur van Coolfinity, Maarten ten Houten.

Coolfinity Coolers
Coolfinity ontwikkelt en produceert koelkasten voor gebruik in tropische landen waar de stroomvoorziening niet altijd even stabiel is. Hierdoor is de kans groot is dat voeding, drinken en soms zelfs medicatie verloren gaat en weggegooid moet worden. De Coolfinity Coolers werken met een thermische batterij, een IceBank genaamd, die zes uur opgeladen moet worden en vervolgens tot twee dagen lang producten, zonder elektriciteit, koel kunnen houden. "Als temperaturen hoog zijn, kunnen voedsel en medicijnen snel bederven. Onze koelkasten lossen dit probleem op ”, legt Maarten ten Houten uit.

Nogmaals veel dank Coolfinity voor deze mooie donatie! Meer informatie over Coolfinity op https://coolfinity.com/.

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top