Dé must have voor een zorgeloze zomer!

De WereldOuders SafeQRD

Mama! Papa? Waar ben je nouhou?! Voor iedereen wel een bekend beeld: een peuter of kleuter met een betraande toet die zoekend over het strand of door een pretpark doolt. Ouders kwijt. Je schrikt je zelf natuurlijk kapot als je je (klein)kind, neefje of nichtje ineens niet meer kunt vinden. Dan is het heel fijn als je oogappeltje een WereldOuders SafeQRD draagt.

Polsbandje of tagplaatje

Deze polsbandjes en tagplaatjes met de vrolijke hartjes van WereldOuders zorgen ervoor dat jullie weer snel zijn herenigd. Met de unieke QR code kan er via Whatsapp of telefoon eenvoudig contact opgenomen worden met jou.

De polsbandjes zijn sterk, stoer en op maat verstelbaar. De tags zijn erg handig om aan de schooltas, koffer of sleutelbos te hangen. Ideaal dus voor vakantie. En wat dacht je van de hond? Met een tag aan de halsband word jij direct gebeld als je trouwe viervoeter alleen een blokje om is gegaan.

Steun het werk van WereldOuders

Beide producten kosten € 10. Met de aanschaf van een polsbandje of tagplaatje steun je het werk van WereldOuders en draag je bij aan een veilig thuis voor kinderen in Latijns-Amerika.

Bestel hier jouw SafeQRD 

Dé must have voor een zorgeloze zomer!
heart-shape