Nieuw bestuur WereldOuders

Sinds juni 2022 vormen Pim Appel, Carlo Brandwijk en Annemieke Nijsse officieel het nieuwe bestuur van WereldOuders. Zij volgen Taco Ketelaar, Albert Meuter en Alexandra Hutter op die deze onbezoldigde functie sinds 2016 (Alexandra Hutter sinds 2015) twee termijnen bekleed hebben. WereldOuders is het aftredend bestuur zeer dankbaar voor hun enthousiasme, tijd en positieve bijdrage aan de groei van de stichting en kijkt uit naar de samenwerking met het nieuwe bestuur.

Voorzitter Pim Appel

Pim Appel wordt de nieuwe voorzitter van WereldOuders. Na zijn rechtenstudie in Amsterdam is hij werkzaam geweest bij JLL, een internationaal vastgoed advieskantoor. Na jaren samen met zijn zakelijk partner een eigen advieskantoor gerund te hebben, is hij in 2021 Appel Realty gestart.

“Ik ben altijd onder de indruk geweest van de daadkracht en passie van WereldOuders. Ik ben vereerd dat ik mijn tijd en enthousiasme mag geven aan deze bijzondere stichting en verheug mij erop het succes van WereldOuders verder uit te bouwen zodat nog meer kinderen in Latijns-Amerika de kansen krijgen die ze verdienen.”, aldus Appel.

Penningmeester Carlo Brandwijk

Carlo Brandwijk volgt Albert Meuter op als penningmeester. Brandwijk was mede-eigenaar van oliebedrijf Frisol, uitgegroeid tot het huidige VARO ENERGY. Momenteel zet hij zich in voor verschillende start-ups en scale-ups en is hij daarnaast penningmeester van business club Made in Holland. Ook bij hem gaat het welzijn van kinderen hem aan het hart, in het bijzonder in Latijns-Amerika. In het verleden heeft Carlo zelf een kindhulpproject opgezet in Itaquaqecetuba (Sao Paulo).

Bestuurslid Annemieke Nijsse

Annemieke Nijsse heeft na haar studie Bedrijfskunde in Groningen,  gewerkt in de evenementenbranche, onder andere bij Wentink Events en Stage Entertainment. Inmiddels werkt zij al meer dan 10 jaar als zelfstandig ondernemer aan grote (bedrijfs-) evenementen. Sinds 2015 runt zij daarnaast samen met haar zakelijk partner het bedrijf Magnolia Uitvaarten,  waarvoor zij bijzondere uitvaarten organiseert.

“Tien jaar geleden kwam ik als vrijwilliger voor het WereldOuders gala in aanraking met de stichting. Het was gelijk een match. Het enthousiasme en de positieve vibe raakten mij en ik vond het een eer om aan dit goede doel te kunnen bijdragen. Door mijn band met Latijns-Amerika, ik ben in Colombia geboren en heb er 12 jaar gewoond, heb ik extra affiniteit met deze mooie stichting die voor het welzijn van kinderen in Latijns-Amerika zorgt. Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel van het WereldOuders Team te zijn en draag graag mijn steentje bij. Met grote trots ga ik deze verbintenis aan!”, zegt Nijsse.

WereldOuders kijkt enorm uit naar deze nieuwe samenwerking!

Goal3 samenwerking WereldOuders

WereldOuders onderzoekt samenwerking met GOAL 3 voor St. Damien Kinderziekenhuis

Lees verder

Lees verder over