VIJFDE EDITIE ZUIDAS BUSINESSRIDE EEN GROOT SUCCES

Vrijdag 2 september vond de vijfde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 90 deelnemers, van verschillende bedrijfsteams van onder andere hoofdsponsor CBRE, Engel & Völkers en nlmtd, fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. Het was een zeer geslaagde en zonovergoten editie. Met de tocht hebben we dit jaar €16.258,- opgehaald. Een fantastisch bedrag wat gaat naar ons St. Damien Kinderziekenhuis in Haïti, waar hulp hard nodig is.

De Zuidas Businessride werd georganiseerd door WereldOuders, Kras Sport, Reessjurts en Eurest. Het vertrek- en eindpunt was bij het Atrium op de Amsterdamse Zuidas. De tocht voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Loenen aan de Vecht en Nes aan de Amstel. Na afloop van de toertocht was er een drukbezochte netwerkborrel op het terras van Restaurant à Deauville, waarbij onder het genot van een hapje en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht.

Heel veel dank aan alle deelnemers voor jullie deelname en enthousiasme en aan alle sponsoren voor jullie gulle bijdragen!

Bekijk de foto’s van van Cynthia van Dijke op Flickr en de aftermovie van Crossmarkpictures door bovenaan op de play button te klikken.

Gena Heraty NPH Haïti

Een humanitaire ramp dreigt; een verslag van Gena Heraty vanuit Haïti

Lees verder

Lees verder over