ZESDE EDITIE ZUIDAS BUSINESSRIDE EEN GROOT SUCCES

Vrijdag 8 september vond de zesde editie plaats van de Zuidas Businessride. Ruim 120 deelnemers, van verschillende bedrijfsteams van onder andere hoofdsponsor CBRE, G&S& en Milieu Service, fietsten 40, 60 of 80 kilometer voor WereldOuders. Het was een zeer geslaagde en zonovergoten editie. Met de tocht hebben we dit jaar € 20.138 opgehaald! Hiermee kunnen 50 kinderen een jaar lang voorzien van 3 gezonde maaltijden per dag.

foto: Cynthia van Dijke Fotografie - Video: Crossmarkpictures

Netwerkborrel

De Zuidas Businessride werd georganiseerd door WereldOuders. Het vertrek- en eindpunt was bij het Atrium op de Amsterdamse Zuidas. De tocht voerde de deelnemers langs mooie plaatsen zoals Ouderkerk aan de Amstel, Loenen aan de Vecht en Nes aan de Amstel. Na afloop van de toertocht was er een drukbezochte netwerkborrel op het terras van Restaurant à Deauville, waarbij onder het genot van een hapje en een drankje werd nagepraat over de mooie tocht.

Heel veel dank aan alle deelnemers voor jullie deelname en enthousiasme en aan alle sponsoren voor jullie gulle bijdragen!
Bekijk hier de de foto’s van het evenement, gemaakt door van Cynthia van Dijke en de aftermovie van Crossmarkpictures door bovenaan op de play button te klikken.

Meer informatie over de Zuidas Businessride 2023
portret Annelies_HR

Annelies van Hoek nieuwe interim-directeur bij WereldOuders

Lees verder

Lees verder over