ONZE AMBASSADEURS

WereldOuders heeft meerdere ambassadeurs die zich vrijwillig aan de stichting verbonden hebben. Door hun inzet, kennis en persoonlijke netwerk dragen ze bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid van WereldOuders en het verhogen van de inkomsten. Ieder op zijn of haar eigen manier.

heart-shape

FRITS SISSING

“Als vader doe ik er alles aan de toekomstdromen van mijn dochters te ondersteunen. Als ambassadeur van WereldOuders doe ik dat ook met liefde voor kinderen in Latijns-Amerika.”

ROLF SANCHEZ

“Mijn droom is strijden voor gelijke kansen voor alle kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika!”

EVELIEN DE BRUIJN

“In Nederland krijgt ieder kind schoon drinkwater onderwijs en onvoorwaardelijke liefde. Die vanzelfsprekendheid droom ik ook voor alle kinderen in Latijns-Amerika!”

FRANK EVENBLIJ

“WereldOuders geeft kwetsbare kinderen hun kansen terug, zodat zij ook kunnen dromen van een goede toekomst. Daar zet ik me graag voor in!”

TIM IMMERS

“Mijn droom voor ieder kind is een veilig en warm thuis. Ik realiseer dat dit niet voor iedereen is weggelegd, maar ben blij dat wij met WereldOuders steeds meer kinderen dit kunnen geven.”

FAMILIE VAN DER BOOM

“Mijn droom voor kinderen in Latijns Amerika, is hetzelfde als voor mijn eigen zonen. Een goede gezonde, gelukkige toekomst. Hier zet ik mij voor in samen met mijn gezin!”