Goed doel voor kinderen steunen? Partnerships | WereldOuders

Partnerships

WereldOuders streeft naar unieke partnerships, waarmee we écht een verschil maken.
Samen met u ontwikkelen we een op maat gemaakt partnership gebaseerd op een gemeenschappelijk gedachtegoed.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden om WereldOuders te ondersteunen met uw bedrijf? Mail dan naar pauline@wereldouders.nl

Wij zijn ongelofelijk trots op onderstaande partners en sponsoren die helpen om onze ambitie waar te maken:

SEM Foundation

De SEM Foundation heeft als doel om maatschappelijke initiatieven te ondersteunen, die ten goede komen aan de bevolking van cacao producerende landen. Deze initiatieven kunnen liggen op het gebied van kinderen, educatie, openbare voorzieningen, gezondheidszorg, huisvesting en productiviteit. De SEM Foundation steunde de afgelopen jaren ons Daycare project in Guatemala en steunt sinds dit jaar het community center project in Peru.
  

Crossmarkpictures

Crossmarkpictures is een videoproductiebedrijf dat al jaren verbonden is aan WereldOuders. Regelmatig reist Crossmark af naar onze programma's om hier filmmateriaal te maken. Daarnaast verzorgt Crossmarkpictures sinds 2012 het audivisuele aspect van ons WereldOuders Gala. Wij zijn enorm blij met deze samenwerking!
  

Coolfinity

Coolfinity ontwikkelt en produceert koelkasten voor gebruik in tropische landen waar de stroomvoorziening niet altijd even stabiel is. Deze 'Coolfinity Coolers' werken met een thermische batterij die zes uur opgeladen moet worden en vervolgens tot twee dagen lang producten, zonder elektriciteit, koel kunnen houden. Het bedrijf doneerde zes koelkasten voor onze projecten en ons St. Damien Kinderziekenhuis in Haïti. Hier zijn we erg dankbaar voor!
   

Better Care Network Netherlands

WereldOuders is onderdeel van Better Care Network Netherlands (BCNN). Better Care Network bestaat sinds 2007 en is een netwerk van organisaties die hulp bieden aan kinderen zonder adequate ouderlijke zorg in ontwikkelingslanden. Het doel van dit netwerk is om via samenwerking de hulp aan kinderen te verbeteren. Daarnaast voert BCNN de campagne ‘Stop Weeshuistoerisme’ tegen stages en vrijwilligerswerk in weeshuizen, waar WereldOuders ook volledig achter staat. Het VN Verdrag voor de Rechten van het Kind (1989) en de Richtlijnen voor Alternatieve Zorg voor Kinderen (2009) zijn richtinggevend voor het werk van Better Care Network Netherlands.
  

Doodies

Doodies biedt bijzondere (nacht)lampjes die iedere kinderkamer omtoveren tot een dromerige ruimte. Voor ieder verkocht lampje doneert Doodies 10% aan WereldOuders. Zo zijn Doodies, naast een veilig lichtje voor kinderen in Nederland, ook een lichtpuntje voor de kinderen in onze programma's in Latijns-Amerika.
  

Oleander Uitvaartzorg

In het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti worden vele kinderlevens gered, maar helaas overleven niet alle kinderen. De ouders van deze kinderen hebben vaak geen geld voor een waardige afscheidsceremonie. Oleander Uitvaartzorg steunt WereldOuders om elk kind een waardig afscheid te geven. Vanuit de gedachte dat een goede verliesverwerking begint met een goede uitvaart, doneert Oleander Uitvaartzorg voor elke uitvaart die wordt verzorgd in Nederland een bedrag van €25,00 aan het

Uitvaartproject van WereldOuders.

Emma Kinderziekenhuis

Het Emma Kinderziekenhuis (Amsterdam UMC) heeft sinds 2015 een Twinning Partnership met het WereldOuders St. Damien kinderziekenhuis in Haïti. Tussen beide kinderziekenhuizen is in 2014 een LOI (Letter of Intent) opgesteld waarin het Emma Kinderziekenhuis(Amsterdam UMC) heeft toegezegd het St. Damien kinderziekenhuis te ondersteunen op het gebied van kennisoverdracht, personeel en medicijnen.
  

Epidemie

Epidemie is een reclamebureau uit Amsterdam en al acht jaar trouwe sponsor en creatief partner van WereldOuders. Het bureau helpt WereldOuders met contentproductie en het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid. Epidemie bedacht het concept van onze Keep Dreams Alive campagne en voerde dit concept, in samenwerking met verschillende andere partijen uit.
  

Stroeve Lemberger

Stroeve Lemberger is een vermogensbeheerder met een geschiedenis die teruggaat tot 1818. De core business van het bedrijf is het begeleiden van particulieren, beleggingsvennootschappen, stichtingen en institutionele beleggers op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en vermogensstructurering. Stroeve Lemberger voelt een sterke verbondenheid met WereldOuders. Het bedrijf ondersteunt het doel om kansarme kinderen een toekomst te bieden en de wijze waarop WereldOuders daar invulling aan geeft. De steun aan WereldOuders wordt binnen het bedrijf breed gedragen.
  

Goede Doelen Nederland

WereldOuders is lid van Goede Doelen Nederland (voorheen VFI); de brancheorganisatie voor landelijk wervende goede doelen die hun leden ondersteunt met kennisoverdracht. De medewerkers van WereldOuders nemen deel aan workshops georganiseerd door Goede Doelen Nederland, gebruiken de website als kennisbron en maken gebruik van door Goede Doelen Nederland gesloten deals met derden.
   

Bourne Design

Bourne Design houdt zich bezig met de positionering van organisaties en de communicatieve en creatieve vertaling daarvan. Bourne is al meerdere jaren partner van WereldOuders en heeft ons ondersteund met een professionaliseringsslag op het gebied van communicatie en positionering, met een nieuwe huisstijl en website, met het (online) magazine en bij onze Keep Dreams Alive campagne. Wij zijn erg blij met Bourne Design als onze partner!
  

Nieuw Tij

NieuwTij draagt WereldOuders een warm hart toe en doneert jaarlijks aan de projecten van WereldOuders. Mede oprichter Jan Weeda over de sponsoring: "Wie zichzelf leert kennen, krijgt ruimte voor de ander. En dat leidt vanzelf tot de wens dat iedereen het goed heeft, en ook tot het besef dat dat nu zeker niet zo is. Voor ons is het werken aan bewustzijn en zelfontwikkeling met onze deelnemers onlosmakelijk verbonden met een bijdrage leveren voor mensen die het minder hebben. In dat licht dragen we graag bij voor de projecten van WereldOuders". Lees meer over de actie van NieuwTij voor de renovatie van de Angels of Light-school.
   

Accenture

Accenture heeft het team van WereldOuders na een ingrijpende reorganisatie gecoacht. Dit project is onderdeel van het Corporate Citizenship programma van Accenture. Vanuit dit programma worden maatschappelijke organisaties die aansluiting hebben bij het Skills to Succeed’ thema kosteloos ondersteund. Daarnaast adviseert Accenture WereldOuders en ondersteunen zij ons met events zoals de WereldOuders Challenge.
  

Taco Mundo

Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Taco Mundo gelooft in goede en gezonde voelding en onderschrijft dat goede voeding een belangrijke basis is voor elk opgroeiend kind. Vanaf november 2011 zamelt Taco Mundo geld in voor ons programma in Mexico. Dit doet Taco Mundo door haar klanten de mogelijkheid te bieden om bij elke bestelling een donatie van €1,- of meer aan WereldOuders te doen.
  

Easyhosting

Easyhosting draagt WereldOuders een warm hart toe! We hebben al meerdere keren een eindejaarsproject gesponsored en blijven WereldOuders steunen. Dit doen wij door de server faciliteiten en domeinnaam registraties kosteloos ter beschikking te stellen.
  

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top