Goed doel voor kinderen steunen? Partnerships | WereldOuders

Partnerships bedrijven

WereldOuders streeft naar een uniek partnership met ieder bedrijf afzonderlijk, waarmee we écht een verschil maken. Samen met u ontwikkelen we een op maat gemaakt partnership gebaseerd op een gemeenschappelijk gedachtegoed. Wij geven inhoud aan de sociale pijler van uw merk en betrekken uw personeel en relaties bij de partnership.

Bovendien bieden wij u ook de unieke mogelijkheid om onze projecten te bezoeken. Zo kunt u met eigen ogen zien en ervaren hoe u met uw bedrijf het verschil maakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden om WereldOuders te ondersteunen met uw bedrijf? Mail dan naar pauline@wereldouders.nl

Wij zijn ongelofelijk trots op onderstaande partners en sponsoren die WereldOuders helpen om onze ambitie waar te maken:

Oleander Uitvaartzorg

In het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti worden vele kinderlevens gered, maar helaas overleven niet alle kinderen. De ouders van deze kinderen hebben vaak geen geld voor een waardige afscheidsceremonie. Oleander Uitvaartzorg steunt WereldOuders om elk kind een waardig afscheid te geven. Vanuit de gedachte dat een goede verliesverwerking begint met een goede uitvaart, doneert Oleander Uitvaartzorg voor elke uitvaart die wordt verzorgd in Nederland een bedrag van €25,00 aan het Uitvaartproject van WereldOuders

Emma Kinderziekenhuis

Het Emma Kinderziekenhuis (Amsterdam UMC) heeft sinds 2015 een Twinning Partnership met het WereldOuders St. Damien kinderziekenhuis in Haïti. Tussen beide kinderziekenhuizen is in 2014 een LOI (Letter of Intent) opgesteld waarin het Emma Kinderziekenhuis(Amsterdam UMC) heeft toegezegd het St. Damien kinderziekenhuis te ondersteunen op het gebied van kennisoverdracht, personeel en medicijnen.
  

Stroeve Lemberger

Stroeve Lemberger is een vermogensbeheerder met een geschiedenis die teruggaat tot 1818. De core business van het bedrijf is het begeleiden van particulieren, beleggingsvennootschappen, stichtingen en institutionele beleggers op het gebied van vermogensbeheer, beleggingsadvies en vermogensstructurering. Stroeve Lemberger voelt een sterke verbondenheid met WereldOuders. Het bedrijf ondersteunt het doel om kansarme kinderen een toekomst te bieden en de wijze waarop WereldOuders daar invulling aan geeft. De steun aan WereldOuders wordt binnen het bedrijf breed gedragen.
  

Backpackcentrale

Backpackcentrale helpt en inspireert Nederlandse reizigers bij het voorbereiden van hun reis en deelt tips om zonder tussenkomst van dure commerciële bureaus zelfstandig een droomreis waar te maken. Reizen is al duur genoeg en geld kan het beste lokaal besteed worden. Backpackcentrale is van mening dat Wereldouders een mooie en waardevolle organisatie is die vrijwilligersdromen verenigen met de lokale behoeften, zonder commercieel oogmerk. Om die reden is er in het artikel over gratis vrijwilligerswerk in het buitenland een speciale vermelding voor Wereldouders.
  

Nieuw Tij

NieuwTij draagt WereldOuders een warm hart toe en doneert jaarlijks aan de projecten van WereldOuders. Mede oprichter Jan Weeda over de sponsoring: "Wie zichzelf leert kennen, krijgt ruimte voor de ander. En dat leidt vanzelf tot de wens dat iedereen het goed heeft, en ook tot het besef dat dat nu zeker niet zo is. Voor ons is het werken aan bewustzijn en zelfontwikkeling met onze deelnemers onlosmakelijk verbonden met een bijdrage leveren voor mensen die het minder hebben. In dat licht dragen we graag bij voor de projecten van WereldOuders". Lees meer over de actie van NieuwTij voor de renovatie van de Angels of Light-school.
   

Novisource

Novisource vindt het als bedrijf belangrijk om naast het streven naar winst, ook rekening te houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en oog te hebben voor de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf. Novisource heeft gekozen voor samenwerking met WereldOuders. Kinderen zijn de toekomst en met behulp van opleiding worden hun kansen in de toekomst vergroot. Educatie staat ook hoog in het vaandel van Novisource als kennisorganisatie. Novisource heeft een financiële bijdrage geleverd aan de nieuwbouw van het huis in Nicaragua. Ook steunt Novisource een aantal stageplaatsen voor kinderen in Honduras.
  

Accenture

Accenture heeft het team van WereldOuders na een ingrijpende reorganisatie gecoacht. Dit project is onderdeel van het Corporate Citizenship programma van Accenture. Vanuit dit programma worden maatschappelijke organisaties die aansluiting hebben bij het Skills to Succeed’ thema kosteloos ondersteund. Daarnaast adviseert Accenture WereldOuders en ondersteunt zij ons met projecten zoals de WereldOuders Challenge.
  

Taco Mundo

Taco Mundo is de fresh food formule voor de Mexicaanse keuken. Taco Mundo gelooft in goede en gezonde voelding en onderschrijft dat goede voeding een belangrijke basis is voor elk opgroeiend kind. Vanaf november 2011 zamelt Taco Mundo geld in voor ons familiehuis in Mexico. Dit doet Taco Mundo door haar klanten de mogelijkheid te bieden om bij elke bestelling een donatie van €1,- of meer aan WereldOuders te doen.
  

TerraMundo

TerraMundo is een organisatie gespecialiseerd in maatwerkreizen naar Zuid-Amerika en Midden-Amerika. Zij helpen WereldOuders regelmatig met het boeken van groepstickets een verzekeringen voor reizen naar Latijns-Amerika.
  

Easyhosting

Easyhosting draagt WereldOuders een warm hart toe! We hebben al meerdere keren een eindejaarsproject gesponsored en blijven WereldOuders steunen. Dit doen wij door de server faciliteiten en domeinnaam registraties kosteloos ter beschikking te stellen.
  

Vleveka B.V.

Al ruim 12 jaar steunt Vleveka B.V. WereldOuders met een jaarlijke kerstdonatie namens haar klanten. In totaal heeft het bedrijf ruim €8.000 geschonken aan diverse projecten zoals ‘Support My Ambition’. 
   

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top