DSC 1697

Vrijwilligers


Heb je een relevante opleiding (zie voorwaarden) gedaan? Spreek je Spaans (of ben je bereid dit voor vertrek te leren)?  En ben je minimaal een jaar beschikbaar?

Dan biedt WereldOuders je de mogelijkheid vrijwilligerswerk te doen in een van onze negen familiehuizen in Latijns-Amerika. Een onvergetelijke ervaring!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Actuele informatie over WereldOuders en onze projecten in Latijns-Amerika.

WereldOuders is altijd op zoek naar young professionals die zich een jaar lang als vrijwilliger in hun eigen vakgebied willen inzetten in een van onze negen familiehuizen. De familiehuizen worden geleid door lokale medewerkers, ondersteund door vrijwilligers uit heel Europa en Noord-Amerika. De familiehuizen kunnen in principe draaien zonder vrijwilligers; onderdak, voeding en onderwijs zijn voor de kinderen gewaarborgd. Vrijwilligers maken met hun achtergrond en opleiding extra voorzieningen mogelijk, zoals bijvoorbeeld psychologische hulp, creatieve therapie, tandartsbehandelingen, verpleegkundige zorg, fysiotherapie, remedial teaching, sportevenementen en spraaktherapie.

Omdat onze kinderen gebaat zijn bij stabiliteit en zekerheid, worden vrijwilligers voor minimaal een jaar aangenomen. Je ontwikkelt in die tijd een hechte band met veel van de kinderen. Daarnaast doe je veel ervaring op: je leert veel verschillende mensen kennen en natuurlijk raak je thuis in het land waar je een jaar lang woont.

Hieronder lees je wat wij vragen van vrijwilligers en hoe een en ander in z’n werk gaat. Ook lees je de ervaringen van voormalige en huidige vrijwilligers.

Is zo’n avontuur ook iets voor jou? Word dan vrijwilliger!

Voorwaarden

Waar moet een vrijwilliger aan voldoen? Toewijding aan de kinderen en motivatie zijn onlosmakelijk verbonden met het werken in een van de huizen. Het samenleven met de kinderen is meer dan een baan: gedurende een jaar is het je leven.

Lees meer over de voorwaarden

Procedure

Ik wil vrijwilliger worden! En dan? De voorwaarden gelezen? Nog steeds geïnteresseerd? Dan is dit de procedure.

Lees meer over de procedure

Testimonials

Jaarlijks gaan er verschillende Nederlandse vrijwilligers naar een van de negen landen waar NPH huizen heeft. Lees hier hoe het ze vergaat.

Lees alle testimonials

Vacatures vrijwilligers

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij WereldOuders, op zowel het kantoor in Hilversum als internationaal in onze huizen.


Bekijk alle actuele vacatures

Word vrijwilliger in Latijns-Amerika

  • Heb je een relevante opleiding gedaan?
  • Spreek je Spaans (of ben je bereid dit voor vertrek te leren)?
  • En ben je minimaal een jaar beschikbaar?

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via:


ouders-met-kinderen vierkant

WereldOuders

035-6264578

info@wereldouders.nl

Verstuur e-mail

Documenten