VEILIG THUIS

In onze projecten groeien de kinderen op in een familiesfeer en worden zij liefdevol begeleid. Momenteel wonen er ruim 3.100 kinderen in de projecten van WereldOuders, waar zij een veilige en stabiele thuisbasis hebben en worden behoed voor geweld en intimidatie.

De kinderen blijven bij voorkeur bij hun eigen familie wonen. Indien mogelijk biedt WereldOuders het gezin en de gemeenschap ondersteuning. Kinderen zonder biologische ouders of extreem onveilige thuissituaties krijgen een nieuw thuis bij WereldOuders. Dit kan van korte duur zijn, of structureel.

Op onze locaties is in de meeste gevallen een school, landbouwgrond, een medische kliniek, sportveld en een kerk aanwezig. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, ook kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Voor hen is gespecialiseerde hulp aanwezig. De kinderen krijgen een opleiding passend qua niveau en ze mogen bij WereldOuders blijven tot ze op eigen benen kunnen staan en voor zichzelf kunnen zorgen.

DONEER AAN DIT DOEL

150 miljoen kinderen op leven straat waarvan 80% in Latijns-Amerika
6 miljoen kinderen worden jaarlijks slachtoffer van ernstige verwaarlozing, misbruik, prostitutie, gangs en kinderarbeid
80 duizend kinderen sterven in Latijns-Amerika jaarlijks aan huiselijk geweld

ACTUEEL

Nederland Frits Sissing ambassadeur WereldOuders

Column: de dromen van onze ambassadeur Frits Sissing

Lees verder

Lees verder over
foto_frank_uitsnede
WERELDOUDERS GEEFT KWETSBARE KINDEREN HUN KANSEN TERUG, ZODAT ZIJ OOK KUNNEN DROMEN VAN EEN GOEDE TOEKOMST. DAAR ZET IK ME GRAAG VOOR IN!
— Frank Evenblij, Ambassadeur WereldOuders
frits
Als vader doe ik er alles aan de toekomstdromen van mijn dochters te ondersteunen. Als ambassadeur van WereldOuders doe ik dat ook met liefde voor kinderen in Latijns-Amerika.
— Frits Sissing, Ambassadeur WereldOuders