Werken bij WereldOuders: Help kinderen in Latijns-Amerika

Werken bij WereldOuders

Met een klein team boeken we grootse resultaten! Het team van WereldOuders bestaat uit betrokken medewerkers en freelancers, bevlogen vrijwilligers in binnen- en buitenland en leergierige stagiairs. Dagelijks zetten wij ons met heel veel toewijding in voor een betere toekomst voor kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan of wil je de mogelijkheden van vrijwilligerswerk eens bespreken? Stuur een email naar info@wereldouders.nl of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 035 626 45 78. 

Vaste medewerkers

Bij WereldOuders werken zeven vaste medewerkers, de meeste zijn parttime verbonden aan de organisatie.

Op dit moment zijn er geen actuele vacatures.

Stagiairs

WereldOuders is altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs (HBO+) die meewerken op kantoor met de afdelingen marketing, communicatie, acties en evenementen of office management en/of (tijdens hun stage) een onderzoek voor ons willen doen.

Bekijk de actuele vacatures hieronder:

Stagiair(e) Communicatie

Vrijwilligers Nederland

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij WereldOuders. In onze projectlanden, maar ook in Nederland en bij ons op kantoor in Hilversum. Vrijwilligers zetten zich structureel in voor WereldOuders op verschillende vakgebieden zoals publieksvoorlichting, fondsenwerving, administratieve werkzaamheden, hulp bij evenementen of communicatie. 

Bekijk de actuele vacatures voor vrijwilligers in Nederland.

Vrijwilligers fondsenwerving en acties

Vrijwilligers buitenland

De buitenlandse projecten worden geleid door lokale medewerkers van onze partnerorganisatie NPH, ondersteund door vrijwilligers uit Europa en Noord-Amerika die werkzaam zijn binnen hun eigen vakgebied. Als vrijwilliger in een van de programma's lever je een enorm belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen. Omdat onze kinderen gebaat zijn bij stabiliteit en zekerheid, hanteren wij strenge voorwaarden en procedures rondom vrijwilligerswerk. Lees meer over vrijwilligerswerk voor WereldOuders.

Geen vacatures binnen jouw vakgebied maar ben je ervan overtuigd dat jij vanuit jouw professie iets kan betekenen voor WereldOuders? Neem dan contact op met Margreet Gehrels via 035 62 64 578 om de mogelijkheden te bespreken.  

Bekijk hier de actuele vacatures voor vrijwilligers in Latijns-Amerika of bekijk deze op de website van NPH!

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top