Diego González-Clark ambassadeur WereldOuders

Acteur, zanger en presentator Diego González-Clark is vanaf vrijdag 1 september ambassadeur van stichting WereldOuders. Diego zal zich belangeloos gaan inzetten om de missie van WereldOuders te ondersteunen; namelijk het op lange termijn verbeteren van de situatie van kwetsbare kinderen en gezinnen in Latijns-Amerika.

Diego González-Clark is opgegroeid in Wouw, Noord-Brabant, waar hij samen met zijn zus grootgebracht werd door zijn Nederlandse moeder. Zijn vader is van Chileense komaf. Na de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, waar hij studeerde aan de dansacademie Musicaltheater, verliet hij al snel Nederland, stak het Kanaal over om zijn reis voort te zetten in Londen, Engeland. Hier studeerde hij in 2013 af met een BA cum laude in Musictheatre aan The University of Arts London Studio Centre.

Direct na zijn afstuderen is hij het werkveld ingestapt en is sindsdien werkzaam als acteur, zanger, danser in musicals, tv commercials, fotoshoots, films en series. Daarnaast spreekt hij films en series in en vertaalt hij films en series vanuit het Spaans en Engels.

Als vader heb ik de wens en ambitie om mijn kind gezond en veilig op te voeden en hem alle kansen te geven die hij nodig heeft.

Inclusief ouderschap
Diego heeft na een intensief en bijzonder adoptietraject zijn zoon Sem mogen adopteren en is nu alleenstaande vader. Zijn missie is om zijn platform voor inclusief ouderschap op de kaart te zetten en uit te breiden met alle mogelijke middelen, met als doel alle vormen van ouderschap te normaliseren maar vooral eenvoudiger te implementeren.

“Als vader heb ik de wens en ambitie om mijn kind gezond en veilig op te voeden en hem alle kansen te geven die hij nodig heeft. Naast onderwijs vind ik het persoonlijk het belangrijkste dat een kind zelfredzaam wordt. In welke vorm dan ook. Deze missie en speerpunten deel ik met WereldOuders. Hun visie is hetgeen dat ik zo hard steun en zal daarom vanaf nu mij belangeloos willen inzetten voor WereldOuders”, aldus Diego González-Clark

Wij zijn enorm trots en blij dat Diego zich voor onze missie zal gaan inzetten en daarnaast wil bijdragen aan de naamsbekendheid en zichtbaarheid van WereldOuders in Nederland.