HAI Strassenschule

Over ons


WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in negen landen in Latijns-Amerika. Ze worden opgenomen in familiehuizen waar ze liefde, aandacht, verzorging, scholing en een vakopleiding krijgen. Zo hebben zij een goede kans op een toekomst waarmee ze zichzelf en hun omgeving versterken.

Op deze pagina vertellen wij graag wat onze visie en missie is, hoe de organisatie in elkaar zit, wat onze geschiedenis is en natuurlijk wat onze meerwaarde is.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Actuele informatie over WereldOuders en onze projecten in Latijns-Amerika.
Familiehuis in Honduras - meisjes

Wereldwijd leven miljoenen kinderen op straat in grote armoede. Latijns-Amerika heeft het grootste aantal straatkinderen, bijna de helft van het totaal aantal straatkinderen in de wereld woont daar. Ze moeten het vaak stellen zonder de zorg van hun ouders, lijden honger, hebben geen dak boven hun hoofd en gaan niet naar school.

WereldOuders geeft deze kinderen weer een thuis en een toekomst. Hierbij hanteert WereldOuders altijd de volgende kernwaarden: persoonlijk, structureel en lokaal.


Lees meer over onze kernwaarden

Educatie Haiti

WereldOuders heeft als doel het leven van kinderen in arme landen structureel te verbeteren. WereldOuders werft fondsen in Nederland voor de organisatie Nuestros Pequeños Hermanos in Latijns-Amerika.

Lees meer over onze organisatie

Tim Meiden Honduras

WereldOuders maakt gebruik van een netwerk met professionele mensen die aantoonbaar betrokken zijn bij ons werk. Zij zetten zich vrijwillig en onbetaald in voor WereldOuders. Deze mensen noemen wij ‘ambassadeurs’. Het ambassadeurs netwerk van WereldOuders bestaat onder andere uit:
Frits Sissing, Tim Immers en Evelien de Bruijn.

IMG 7691

Dankzij de steun en inzet van al onze sponsoren is het mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden en stroomt een zo groot mogelijk deel van de inkomsten direct naar de projectlanden.

Lees meer over onze partners en sponsoren

DR-Jungemit Buch

Meer weten over WereldOuders, de organisatie of manieren om WereldOuders te steunen?

Lees hier de veelgestelde vragen

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen via:


ouders-met-kinderen vierkant

WereldOuders

035-6264578

info@wereldouders.nl

Verstuur e-mail

Inschrijven digitale nieuwsbrief