Sponsor een kind en word WerelOuder | WereldOuders

Sponsor een kind en word wereldouder

Het is moeilijk voor te stellen hoe het is om als kind geen ouders of familie te hebben die voor je zorgen, die je naar school brengen en ervoor zorgen dat je in goede gezondheid kan opgroeien. Toch zijn er veel kinderen die niemand hebben die zich over hen kan ontfermen.

WereldOuders biedt deze kinderen een thuis en een familie. Door wereldouder te worden en een kind te sponsoren draag je bij aan een belangrijk deel van de zorg, opvoeding en scholing van jouw sponsorkind. Voor de kinderen in onze programma's, die allemaal een verleden kennen van angst, armoede en verlies, is het fantastisch om te merken dat er iemand in een ver land aan hen denkt en om hen geeft! Door wereldouder te worden help je een kind zijn of haar eigenwaarde terug winnen. Bij WereldOuders is het mogelijk een specifiek kind te sponsoren. 

Hoe werkt het?
• Voor € 25 per maand of € 300 per jaar verander je het leven van een kind en draag je bij aan een belangrijk deel van de zorg, opvoeding en scholing van jouw sponsorkind. Dit bedrag wordt maandelijks of jaarlijks van je rekening geïncasseerd.
• Je sponsorbijdrage gaat naar jouw sponsorkind, het programma en zijn of haar omgeving
• Je bouwt een bijzondere band op met jouw sponsorkind door met elkaar te schrijven of te mailen.
• Regelmatig ontvang je een update over hoe het met jouw sponsorkind gaat in zijn ontwikkeling en op school.

Steun vandaag nog een kind in Latijns-Amerika en word wereldouder!

Deze kinderen zoeken nog een sponsorouder.

Lizabeth - 12 jaar

Land: 
Mexico
Lizabeth komt uit de inheemse Mixteco gemeenschap en woont in ons programma in Mexico. Hier gaat ze ook naar school. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en is dol op zwemmen!

Simon - 16 jaar

Land: 
Honduras
Simon komt uit Honduras en kwam twee jaar geleden bij WereldOuders wonen. Zijn favoriete vak op school is wiskunde en hij droomt ervan om piloot te worden. Wil jij Simon steunen?

Veel gestelde vragen wereldouderschap

Lees hier de veel gestelde vragen en antwoorden over het wereldouderschap. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@wereldouders.nl of 035-626 4578.

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top