Testimonials | WereldOuders

Testimonials

Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze organisatie, maar nog veel meer voor de kinderen in onze familiehuizen. Zaken als bijvoorbeeld remedial teaching, creatieve therapie, extra verpleegkundige zorg, fysiotherapie en tandheelkundige zorg, zijn zonder de inzet van vrijwilligers niet mogelijk.

Lees hier enkele verhalen van vrijwilligers die in een van de negen landen werkzaam zijn of zijn geweest. Mocht je contact willen opnemen met een van hen of andere vrijwilligers, laat het ons weten!

Nikki, Chicas Poderosas programma en religie in Guatemala

Nikki Apeldoorn (30) was dertien maanden lang als vrijwilliger werkzaam in Guatemala. Ze werkte allereerst als coördinator van het Chicas Poderosas programma. Dit programma stimuleert meisjes in verschillende projectlanden om inzicht te krijgen in hun potenties en hun eigenwaarde. Daarnaast werkte ze als begeleider in het vak religie. Lees hieronder haar ervaringen uit een interview dat we met haar hadden voor ons magazine en haar testimonial!

Rachelle, beeldend therapeut in Peru

14 februari; Valentijnsdag! Voor een parttime bloemist is deze dag altijd bijzonder. Twee jaar geleden was deze dag voor mij nog meer bijzonder, want naast de deadline voor heel veel boeketten was het ook de deadline voor het solliciteren als vrijwilliger bij Wereldouders! Toen ik mijn Facebook opende zag ik een bericht van Wereldouders: zij waren op zoek naar beeldend therapeuten voor NPH. Nieuwsgierig doorzocht ik de hele pagina van Wereldouders.

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top