20e editie Gooische Rally belooft spektakel te worden! | WereldOuders

20e editie Gooische Rally belooft spektakel te worden!

Op 8 september vindt de 20e editie van 'De Gooische Rally – Lions OldTimer Festival' plaats. Deze Gooische Rally is een rally van oldtimers voor het goede doel. De finish van de rally is in het centrum van Blaricum. Dit jaar is WereldOuders gekozen als één van de goede doelen van het event, naast VUmc Alzheimercentrum en Stichting ‘Become the best version of yourself’, en ontvangt het een deel van de opbrengst. Hier zijn we uiteraard erg blij mee!

Het programma van de Gooische Rally is hieronder te vinden:

09:00 – 09:30 uur: Aankomst oldtimers op de startlocatie (Postillion hotel Veluwemeer - strand Nulde in Putten)
09:30 – 10:00 uur: Reisbriefing voor de deelnemers
10:00 – 11:00 uur: Start
12:00 – 14:00 uur: Lunch
16:00 – 17:30 uur: Finish rally (Dorpsstraat Blaricum)
18:30 uur: Prijsuitreiking Gooische Rally

Tegelijkertijd met de Rally is er in het dorp Blaricum een fantastisch dagprogramma met vanaf 15.00 uur live muziek verzorgd door de band “Laugh out Loud”, een speciale surprise act, eten en drinken en vele leuke stands van Blaricumse ondernemers.

Inschrijven
Inschrijven voor de Gooische Rally is nog steeds mogelijk! Het inschrijfgeld bedraagt per equipe €290,00 inclusief lunch voor 2 personen. Let op! De bestuurder van de equipe moet beschikken over een geldig rijbewijs en er moet een geldig APK bewijs voor de auto zijn. Er is plaats voor 120 equipes en vol = vol! Voor meer informatie over de Gooische Rally en het aanmelden van een equipe, klik je hier!

Prijsvraag WereldOuders
WereldOuders is als een van de goede doelen van de Gooische Rally uiteraard aanstaande zondag aanwezig. Daarnaast hebben we speciaal voor de Gooische Rally een actie opgezet met een prijsvraag. Hiermee maak jij kans 'Porsche 911 Essential Horloge zilver' (t.w.v. € 410) en een 'Porsche Mission E Powerbank' (t.w.v. € 89,-). De prijsvraag luidt "Uit welk jaartal moeten de Oldtimers die meedoen aan de Gooische Rally minimaal zijn?".

Ga om antwoord te geven op deze prijsvraag naar www.wereldouders.nl/rally! (Deelnemen is niet meer mogelijk)

FacebookTwitterEmail

Nuestros Pequeños HermanosPartner van Nuestros
Pequeños Hermanos (NPH)

Back to top